kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk medalTanúsítványaink
hu
sk
cs
Háztartások Vállalatok és szervezetek
shape
shape

A RIGHT POWER által szolgáltatott villamos energia előnyei

Ön valóban jól jár, ha cégünket választja villamosenergia-szolgáltatójának.

title
A legolcsóbb villamos energia

A legalacsonyabb áron kínált villamos energia a szlovák piacon.

title
Zöld energia

Kizárólag tanúsítottan megújuló energiaforrásokból származó energiát szolgáltatunk.

title
Ügyfélközpontú hozzáállás

Válassza a RIGHT POWER-t, és mi minden gondot leveszünk a válláról!

About
About
shape

Egyszerű szolgáltatóváltás.

A telepítést és a szervizt bízza ránk, a villamos energia az Ön számára automatikusan, kiegészítő díjtételek nélkül zöldre vált. A RIGHT POWER a környezet védelme mellett az Ön energiaköltségeire is odafigyel.

shape

Informatív árkalkulációt kérek háztartási villamos energiára

  img
  shape

  Gyakori kérdések

  Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége az igénykezelési folyamat során, forduljon hozzánk bizalommal. Ha nem találta meg azt, amit keresett, lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail-címen: kontakt@rightpower.sk

  Zöld energiának nevezzük a megújuló forrásokból előállított energiát. A megújuló energiaforrások természetes módon újulnak meg azok felhasználása során. Azok kihasználása elvileg még évmilliárdokig – lényegében amíg a nap süt – folytatható. Tulajdonképpen a napsugárzásról van szó, és az abból származó szél- és vízenergiáról, valamint az árapály-energiáról, a geotermális energiáról és a biomassza által képviselt energiáról.

  Szlovákiában a villamos energia nagy részét nem megújuló energiaforrásokból állítják elő (nukleáris fűtőanyag, barna- vagy feketeszén, földgáz stb.). Ezek az energiatermelési eljárások károsítják környezetünket, mivel óriási mennyiségű CO2 kibocsátásával járnak. Ez szennyezi a légkört, rontja az életkörülményeket és globális felmelegedést okoz.

  A zöld villamos energia 100%-ban természetes módon megújuló, azaz kimeríthetetlen energiaforrásokból származik. Ilyen energiaforrás a nap, a szél vagy a víz, de a megújuló energiaforrások közé tartozik a biomassza által képviselt energia vagy a geotermális energia is.

  A cégünk által Európán belül szolgáltatott összes villamos energia származási garanciával, ún. zöld energetikai tanúsítványokkal (Guarantees of Origin) rendelkezik, melyeket az energiával együtt adunk át Önnek. Ezeket a tanúsítványokat pontosan arra az energiamennyiségre adják ki, amelyet megújuló forrásokból állítottak elő. A zöld tanúsítványokkal rendelkező villanyáram használata támogatja a megújuló villamosenergia-termelés növelését, így Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a piac a zöld energia felé forduljon, illetve csökkenjen a hagyományos, környezetszennyező energia termelése. Köszönjük.

  Először is kérjen cégünktől árajánlatot. Ezt háromféle módon teheti meg. Kitölti az informatív árkalkulációra vonatkozó űrlapunkat, felveszi velünk a kapcsolatot a kontakt@rightpower.sk e-mail-címen vagy felhív bennünket a 0902 111 133 telefonszámon. Mi elküldjük árajánlatunkat, Ön pedig egyszerűen követi a megadott lépéseket. A szolgáltatóváltás folyamatának egészét elintézzük Ön helyett.

  Az Ön részéről mindössze néhány percről van szó, amíg aláírja az új szerződést. A szolgáltatóváltás folyamata egészen egyszerű – a RIGHT POWER a szerződéshez tartozó meghatalmazás alapján mindent elintéz Ön helyett. A szolgáltatóváltás egyik feltétele az eddigi szolgáltatójával fennálló szerződés felmondása az eredeti szolgáltatója által szabott felmondási idővel összhangban. Ezért a szolgáltatóváltás időtartama ettől a felmondási időtől függ, ugyanakkor Önnek ez alatt semmit sem kell intéznie, elég, ha várja az értesítést a szolgáltatóváltás lezárulásáról.

  A villamosenergia-elosztási üzemzavarok bejelentéséhez használja az Ön villamos elosztójának hibabejelentő vonalát:

  Západoslovenská distribučná, a. s.         –       0800 111 567

  Stredoslovenská distribučná, a. s.           –       0800 159 000

  Východoslovenská distribučná, a. s.       –       0800 123 332

  shape

  Minden háztartás nevében ültetünk egy fát

  Az általunk szolgáltatott villamos energiát használó valamennyi háztartás nevében ültetünk egy fát. Ezáltal is szeretnénk védeni a természetet, és Önnel együtt hozzájárulni egy zöldebb Szlovákia létrehozásához.

  About
  shape

  Cégünk megújuló energiaforrásokon alapuló energiatermelése

  Tekintse meg a szélerőművünkről készült fotókat

  partner_img

  Tegye otthonát még környezetkímélőbbé, egyúttal csökkentse energiaköltségeit megbízható napelemtáblákkal.

  shape