kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk medalTanúsítványaink

hu
sk
cs
kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk
hu
sk
cs
Háztartások Vállalatok és szervezetek
shape
shape

A RIGHT POWER által szolgáltatott villamos energia előnyei

Ön valóban jól jár, ha cégünket választja villamosenergia-szolgáltatójának.

title
A legolcsóbb villamos energia

A legalacsonyabb áron kínált villamos energia a szlovák piacon.

title
Zöld energia

Kizárólag tanúsítottan megújuló energiaforrásokból származó energiát szolgáltatunk.

title
Ügyfélközpontú hozzáállás

Válassza a RIGHT POWER-t, és mi minden gondot leveszünk a válláról!

About
About
shape

Egyszerű szolgáltatóváltás.

A telepítést és a szervizt bízza ránk, a villamos energia az Ön számára automatikusan, kiegészítő díjtételek nélkül zöldre vált. A RIGHT POWER a környezet védelme mellett az Ön energiaköltségeire is odafigyel.

shape

Érdekel a RIGHT POWER ajánlata?

Próbálja ki a nem kötelező áramdíjszabást, nagyon egyszerű és természetesen ingyenes.

Próbáld ki a nem kötelező érvényű árat

Tanúsított energia

Zöld energia

Ügyfélbarát megközelítés

Villany a legjobb áron

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben:

0850 111 094 kontakt@rightpower.sk

akciós ajánlat

google-logo@2x@2x

Google értékelések

4.8
11 vélemény alapján
powered by Google
js_loader
shape

Gyakori kérdések

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége az igénykezelési folyamat során, forduljon hozzánk bizalommal. Ha nem találta meg azt, amit keresett, lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail-címen: kontakt@rightpower.sk

Zöld energiának nevezzük a megújuló forrásokból előállított energiát. A megújuló energiaforrások természetes módon újulnak meg azok felhasználása során. Azok kihasználása elvileg még évmilliárdokig – lényegében amíg a nap süt – folytatható. Tulajdonképpen a napsugárzásról van szó, és az abból származó szél- és vízenergiáról, valamint az árapály-energiáról, a geotermális energiáról és a biomassza által képviselt energiáról.

Szlovákiában a villamos energia nagy részét nem megújuló energiaforrásokból állítják elő (nukleáris fűtőanyag, barna- vagy feketeszén, földgáz stb.). Ezek az energiatermelési eljárások károsítják környezetünket, mivel óriási mennyiségű CO2 kibocsátásával járnak. Ez szennyezi a légkört, rontja az életkörülményeket és globális felmelegedést okoz.

A zöld villamos energia 100%-ban természetes módon megújuló, azaz kimeríthetetlen energiaforrásokból származik. Ilyen energiaforrás a nap, a szél vagy a víz, de a megújuló energiaforrások közé tartozik a biomassza által képviselt energia vagy a geotermális energia is.

A cégünk által Európán belül szolgáltatott összes villamos energia származási garanciával, ún. zöld energetikai tanúsítványokkal (Guarantees of Origin) rendelkezik, melyeket az energiával együtt adunk át Önnek. Ezeket a tanúsítványokat pontosan arra az energiamennyiségre adják ki, amelyet megújuló forrásokból állítottak elő. A zöld tanúsítványokkal rendelkező villanyáram használata támogatja a megújuló villamosenergia-termelés növelését, így Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a piac a zöld energia felé forduljon, illetve csökkenjen a hagyományos, környezetszennyező energia termelése. Köszönjük.

Először is kérjen cégünktől árajánlatot. Ezt háromféle módon teheti meg. Kitölti az informatív árkalkulációra vonatkozó űrlapunkat, felveszi velünk a kapcsolatot a kontakt@rightpower.sk e-mail-címen vagy felhív bennünket a 0902 111 133 telefonszámon. Mi elküldjük árajánlatunkat, Ön pedig egyszerűen követi a megadott lépéseket. A szolgáltatóváltás folyamatának egészét elintézzük Ön helyett.

Az Ön részéről mindössze néhány percről van szó, amíg aláírja az új szerződést. A szolgáltatóváltás folyamata egészen egyszerű – a RIGHT POWER a szerződéshez tartozó meghatalmazás alapján mindent elintéz Ön helyett. A szolgáltatóváltás egyik feltétele az eddigi szolgáltatójával fennálló szerződés felmondása az eredeti szolgáltatója által szabott felmondási idővel összhangban. Ezért a szolgáltatóváltás időtartama ettől a felmondási időtől függ, ugyanakkor Önnek ez alatt semmit sem kell intéznie, elég, ha várja az értesítést a szolgáltatóváltás lezárulásáról.

A villamosenergia-elosztási üzemzavarok bejelentéséhez használja az Ön villamos elosztójának hibabejelentő vonalát:

Západoslovenská distribučná, a. s.         –       0800 111 567

Stredoslovenská distribučná, a. s.           –       0800 159 000

Východoslovenská distribučná, a. s.       –       0800 123 332

shape

Minden háztartás nevében ültetünk egy fát

Az általunk szolgáltatott villamos energiát használó valamennyi háztartás nevében ültetünk egy fát. Ezáltal is szeretnénk védeni a természetet, és Önnel együtt hozzájárulni egy zöldebb Szlovákia létrehozásához.

About
shape

Cégünk megújuló energiaforrásokon alapuló energiatermelése

Tekintse meg a szélerőművünkről készült fotókat

partner_img

Tegye otthonát még környezetkímélőbbé, egyúttal csökkentse energiaköltségeit megbízható napelemtáblákkal.

shape