kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk medalTanúsítványaink

hu
sk
cs
kontakt@rightpower.sk +421 902 111 133 - Magyarul is kommunikálunk
hu
sk
cs
Háztartások Vállalatok és szervezetek

Mit tegyek áramkimaradás esetén?

A villamosenergia-elosztási üzemzavarok bejelentéséhez használja az Ön villamos elosztójának hibabejelentő vonalát:

Západoslovenská distribučná, a. s. - 0800 111 567

Stredoslovenská distribučná, a. s. - 0800 159 000

Východoslovenská distribučná, a. s. - 0800 123 332

shape

Gyakori kérdések

Amennyiben kérdése van, vagy segítségre van szüksége az igénykezelési folyamat során, forduljon hozzánk bizalommal. Ha nem találta meg azt, amit keresett, lépjen velünk kapcsolatba a következő e-mail-címen: kontakt@rightpower.sk

Zöld energiának nevezzük a megújuló forrásokból előállított energiát. A megújuló energiaforrások természetes módon újulnak meg azok felhasználása során. Azok kihasználása elvileg még évmilliárdokig – lényegében amíg a nap süt – folytatható. Tulajdonképpen a napsugárzásról van szó, és az abból származó szél- és vízenergiáról, valamint az árapály-energiáról, a geotermális energiáról és a biomassza által képviselt energiáról.

Szlovákiában a villamos energia nagy részét nem megújuló energiaforrásokból állítják elő (nukleáris fűtőanyag, barna- vagy feketeszén, földgáz stb.). Ezek az energiatermelési eljárások károsítják környezetünket, mivel óriási mennyiségű CO2 kibocsátásával járnak. Ez szennyezi a légkört, rontja az életkörülményeket és globális felmelegedést okoz.

A zöld villamos energia 100%-ban természetes módon megújuló, azaz kimeríthetetlen energiaforrásokból származik. Ilyen energiaforrás a nap, a szél vagy a víz, de a megújuló energiaforrások közé tartozik a biomassza által képviselt energia vagy a geotermális energia is.

A cégünk által Európán belül szolgáltatott összes villamos energia származási garanciával, ún. zöld energetikai tanúsítványokkal (Guarantees of Origin) rendelkezik, melyeket az energiával együtt adunk át Önnek. Ezeket a tanúsítványokat pontosan arra az energiamennyiségre adják ki, amelyet megújuló forrásokból állítottak elő. A zöld tanúsítványokkal rendelkező villanyáram használata támogatja a megújuló villamosenergia-termelés növelését, így Ön is hozzájárul ahhoz, hogy a piac a zöld energia felé forduljon, illetve csökkenjen a hagyományos, környezetszennyező energia termelése. Köszönjük.

A zöld energetikai tanúsítvány egy dokumentum, amely igazolja, hogy az energiatermelés megújuló forrásokból történt. Ezt a tanúsítványt zöld energia előállításakor adják ki, és arra az energiamennyiségre vonatkozik, amelyet 100%-ban megújuló forrásokból állítottak elő. Zöld energia vételezésével Ön zöld energetikai tanúsítványhoz is jut, így igazoltan támogatja a megújuló forrásokból történő energiatermelést.

Nem. Nálunk a zöld villamos energiáért nem fizet semmilyen felárat. A zöld energiát Ön automatikusan vételezheti attól a pillanattól kezdve, hogy Ön cégünk ügyfelévé válik. Véleményünk szerint a zöld energiának természetesnek kellene lennie, azért nem kellene felárat fizetni. Mi több, az általunk szolgáltatott villamos energia még olcsóbb is, mint a többi szolgáltató „általános villanyárama”.

Mi tényleg fontosnak tartjuk környezetünk védelmét. Meggyőződésünk, hogy a zöld elektromos energiának magától értetődőnek kellene lennie.

Ezen kívül cégünk Lengyelországban saját szélerőművel rendelkezik, minek köszönhetően saját magunk is zöld villamos energiát állítunk elő. Ezáltal igyekszünk támogatni a zöld energia piacát, illetve így tudjuk Önnek biztosítani a legjobb árakat.

Először is kérjen cégünktől árajánlatot. Ezt háromféle módon teheti meg. Kitölti az informatív árkalkulációra vonatkozó űrlapunkat, felveszi velünk a kapcsolatot a kontakt@rightpower.sk e-mail-címen vagy felhív bennünket a 0902 111 133 telefonszámon. Mi elküldjük árajánlatunkat, Ön pedig egyszerűen követi a megadott lépéseket. A szolgáltatóváltás folyamatának egészét elintézzük Ön helyett.

Az Ön részéről mindössze néhány percről van szó, amíg aláírja az új szerződést. A szolgáltatóváltás folyamata egészen egyszerű – a RIGHT POWER a szerződéshez tartozó meghatalmazás alapján mindent elintéz Ön helyett. A szolgáltatóváltás egyik feltétele az eddigi szolgáltatójával fennálló szerződés felmondása az eredeti szolgáltatója által szabott felmondási idővel összhangban. Ezért a szolgáltatóváltás időtartama ettől a felmondási időtől függ, ugyanakkor Önnek ez alatt semmit sem kell intéznie, elég, ha várja az értesítést a szolgáltatóváltás lezárulásáról.

A villamosenergia-elosztási üzemzavarok bejelentéséhez használja az Ön villamos elosztójának hibabejelentő vonalát:

Západoslovenská distribučná, a. s.         –       0800 111 567

Stredoslovenská distribučná, a. s.           –       0800 159 000

Východoslovenská distribučná, a. s.       –       0800 123 332

Szolgáltatásaink díjszabását ITT találja. A díjszabást lentebb, a letölthető dokumentumok között is megtalálja.

A hálózathasználati szerződéssel kapcsolatos bármilyen változás esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a kontakt@rightpower.sk e-mail-címen.

Nem, jelenleg csak villamos energiát kínálunk.

title

Bankszámla:

TATRA BANKA
IBAN: SK26 1100 0000 0026 2075 3408
Számlaszám: 2620753408/1100

shape