shape

Hogyan jött létre a RIGHT POWER?

A szlovákiai zöld energia történetét két szlovák kezdte megírni 2006. június 7-én, akik sokéves energetikai tapasztalatukat a megújuló forrásokból származó energia közvetítésének sikeres koncepciójává alakították. Jozef Böjtoš († 2020), miután 2006-ban elhagyta a VSE igazgatói posztját, Marián Chom-mal egyesült, aki 2000 óta tevékenykedik az energiaszektorban, és korábban a Slovenské elektrárne, a.s. pénzügyi igazgatója volt.

Az idők folyamán létrejött a RIGHT POWER, a.s. cégcsoport, amelynek fő küldetése az energiaszektorban üzleti tevékenységet folytató stabil cégcsoport felépítése a Cseh és

Szlovák Köztársaságban. Jelenleg a RIGHT POWER meghatározó szereplőként működik Közép- és Kelet-Európa régiójában. Képviselteti magát Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Ukrajnában. Elsősorban a kizárólag megújuló forrásokból származó zöld villamos energia és földgáz ellátásával foglalkozik a szlovák és a cseh végfelhasználók számára. Az elégedett ügyfelek között több ezer háztartás, vállalat és önkormányzat található.

Filozofia spoločnosti

A vállalat fő filozófiája a mindenki számára elérhető zöld energia, ami számunkra természetesen ingyenes és nem kiegészítő szolgáltatás. A megújuló energiák az egyetlen helyes választás a bolygó lehető legtisztább megőrzéséhez a jövő generációi számára.

shape